Trött

Har jobbat tre nätter i rad, och till följd av det har den här dagen bara varit som att vandra i en dimma.
Nu är det bara en dryg vecka till jag får min Johanna, det känns fantastiskt. Johanna är förövrigt i Danmark nu, det blåser på henne, vinden borde ha stryk.
Arg på Bodens kommun som klantat sig med mina lönepapper, med följden att jag är pank. Det skulle vara löst idag, men icke. Jag väntar med att flippa till imorgon.

Nedräkning pågår!

boden-mastskäret

På onsdagen fick Markus och syster för sig att det var en lysande idé att  göra dagen till en utflyktsdag, genom att sadla våra cyklar och ge oss av mot mastskäret och Luleå skärgård. Nära sex mil och många timmar senare var vi framme och  spenderade kvällen med havsbad, bastu, vin och räkor. Idag trampade vi oss hemåt och konstaterade att onsdagens sträcka var väldigt mycket längre än nödvändigt. iaf, väl framme väntade kristoffer och flertalet kalla stella.. fint.


Natten till fredag och jag tänker mest på det som komma skall. Sjukt nöjd med kräftskivans mexar-tema, då detta ger mig anledning att odla mustasch.

När man inte har något bättre för sig, då gör man listor.

Ok, det är rätt töntigt. Här är min lista över 2000-talets största, endast innehållande skivor vars storhet knappast egentligen behöver påtalas av mig.


  1. The Strokes-Is this it
  2. Ryan Adams-Gold
  3. The Libertines-Up the bracket
  4. The Bronx-The Bronx
  5. Morrissey-You are the quarry
  6. The Fratellis-Costello Music
  7. Ryan Adams-Heartbreaker
  8. My Morning Jacket-It still moves
  9. The Libertines-The Libertines
  10. Kasabian-Kasabian
  11. Muse-Black holes and revelations
  12. Rufus Wainwright-Poses
  13. Kings of Leon-Youth & Young Manhood
  14. The Good, The Bad and The Queen-TG;TB&TQ
  15. Moneybrother-Blood Panic
  16. The Solution-Communicate
  17. Bright Eyes-I?m wide awake it?s morning
  18. New Order-Waiting for the Sirens' Call
  19. Razorlight-Up all night
  20. Gorillaz-Gorillaz

johanna says

image39

Min pojkvän är den snyggaste i världen.

.

image38

.

Jag lägger dig i vår stora säng, kysser varsamt och drar med min fingrar undan ett par hårstrån från din kind. Jag kysser din hals och låter mina händer röra över din nakna kropp. Din mages hud är så mjuk och jag känner din andning bli tyngre när jag drar mina fingrar längs dina lår. Med min andra hand smeker jag varsamt dina bröst. Jag drar försiktigt ditt huvud bakåt och kysser mig långsamt nedåt längs din hals, låter mina läppar vandra från dina nyckelben och med mjuka läppar kysser jag dina bröst. En flämtning hörs från dig när jag för in min hand mellan dina ben. Jag lägger min handflata i din ljumske och låter mina fingrar röra längs dina blygläppars kant. Du börjar bli våt och jag kysser mig inåt, från knäskålarna tills jag når mitten. Två fingrar separerar dina blygläppar och jag slickar dig med långa drag. Du blir allt våtare och min tunga slår mjukt mot din klitoris. Sakta för jag in ett finger i dig, du rycker hastigt till när jag låter fingret löpa in och ut ur din varma och våta insida. Jag för dina händer till mitt huvud och låter dig styra mig. Jag för in ett till finger, medan du allt hårdare trycker mitt huvud mot dig. Jag rör mina fingrar snabbare och snabbare i dig och känner hur du börjar rinna över min hand. Jag tittar upp, lägger hela min kroppstyngd över dig och kysser dig intensivt. Jag särar ordentligt på dina ben, låter toppen av mitt ollon stryka dig upp och ner, innan jag sakta tränger in i dig. Du är våt, varm och trång och omsluter mig på ett otroligt skönt sätt. Försiktigt för jag in min fulla längd i dig, du stönar till och jag drar mina händer över din överkropp. Jag lyfter dina ben till en sån vinkel att jag känner dig omge hela mig. Jag stöter allt snabbare in i dig och jag känner hur du blir våtare och våtare. Jag smeker dig samtidigt som min allt hårdare kuk löper ut och in ur dig, dina stön blir högre och högre.

Jag vänder på din kropp, och efter att ha smekt dig med min kuk pressar jag mig in i dig bakifrån. Du är så skön när du stramar runt mig, och jag kan känna varje liten kvadratmillimeter av din underbara insida, som så skönt kramar om min kuk. Jag sträcker in mina armar under dig, drar dem längs din fantastiska kropp. Jag tar tag i en av dina händer, drar den till mig för att smeka min pung. Dina fingrar känns så sköna, medan jag fortsätter stöta in i dig allt hårdare. Utan att gå ur dig vänder jag på oss. Jag fattar tag i dina höfter och rör dem tills vi hittat en perfekt takt. Med sträckt kropp rider du mig så bakifrån. Jag drar mina fingrar längs din svank och känner hur din hud knottrar sig. Jag drar ett finger längs din skåra och smeker dig försiktigt. Jag vänder på dig återigen och lägger dig på rygg. Jag lägger dina ben på mina axlar och stöter nu hårt in i dig. Du uppmanar mig att ta dig hårdare och hårdare och jag känner min kropps alla muskler spännas. Jag för in din hand mellan dina ben och du smeker dig själv. Jag känner dina ben skaka och snart rycker hela din kropp i en lång och kraftig orgasm. Jag känner hur min kuk pulserar och jag ber dig ta mig i din mun. Du kysser mitt ollon tar in min kuk i din mun. Jag känner hur det sprutar ur mig, rakt i dig. Du sväljer och suger försiktigt det sista ur mig. Jag tittar på dig, drar håret från ditt ansikte och kysser dig.


17 dagar

image36

Dagens låt: A Perfect Circle-Judith

Igår gick jag igenom en del av de lådor som jag förvarat i mina föräldrars förråd.
I en av dessa lådor ligger det drösvis med skivor som jag inte lyssnat på på väldigt lång tid, så jag satte mig ner med några av dessa, bara för att, så att säga, låta dem ta mig tillbaka. Skivorna tog mig emellertid ingenstans, och det var med viss besvikelse som jag kunde konstatera hur musikens roll i mitt liv förändrats i takt med att jag blivit äldre. Det fanns en tid då jag kunde spendera hela dagar liggandes på min säng hemma i barndomens Sävast och bara lyssna och bläddra i tillhörande booklet. Visst, sådana stunder kan jag väl än idag, i mitt 22 åriga format, ha, men det finns en betydande skillnad, då upplevde jag nämligen en samhörighet med dessa människor, vilka jag idoliserade. Jag kan självklart även i vuxen ålder känna att musik talar till mig, men jag skulle aldrig hävda att jag, på min pojkrumssäng, skulle ha någon större betydelse för personen, eller bandet, i fråga, well, utöver de slantar som jag bidragit med till deras förmodligen redan välfyllda konton. Det är en lustigt naiv tanke, att rockstjärnor, mer än någon annan, skulle förstå just mig. Jag vet inte om det här är att betrakta som en falnande passion inför musiken, men jag måste ändå säga att jag inte har det minsta problem med den riktning mitt liv har tagit. Visst, jag kommer aldrig att älska ett band eller en skiva, så som jag gjorde när jag var fjorton, musik kommer alltid vara viktigt för mig, men en enskild grupp kommer aldrig mer betraktas som en direkt förlängning av det som är jag. Aldrig mer kommer jag se musiker som mina främsta förtrogna. Istället har jag människor som står mig nära som fyller den funktionen, och på sätt och vis antar jag att det blir så i takt med att man växer upp.
Jag kommer ofta på mig själv med att håna dessa banala band som tilltalar 14 åringarna av idag. Det här är dumt, då jag inte tror att man kan underskatta betydelsen av dessa band, eftersom dessa är viktiga för miljoner tonåringar runt om i världen, vars alternativ hade kunnat vara en känsla av alienation.


Tack som fan, som jocke berg hade sagt om året varit 1997.

Frida och Caroline, från djupet av mitt hjärta, tack.
Jag lovar att fortsätta förse er med långa pretentiösa texter!

Låten för dagen: The Enemy-Had Enough

Skönt långsam dag före en slitig natt med jobb.
Ganska snart är det dags att ta ner en hel del prylar till Umeå, till min borg!
jag längtar otroligt mycket, få trycka på play i livet igen, efter att mer eller mindre ha pausat i många veckor nu.
Jag känner mig som ett barn inför julafton, jag kan knappt bärga mig, jag vill bara verkligen få inleda mitt liv tillsammans med Johanna på riktigt. Det är jobbigt med avstånd, alla små komplikationer kan få aldeles för stora proportioner. längtar

Födelsedagstårta hos Mathias Jansson igår, sjukt länge sen vi senast sågs. Ganska trevligt ändå, och gratis fika tackar man ju förstås aldrig nej till. Sen gick jag hem till Kristoffer, vi skulle se film, men konstaterade snabbt att vi båda var sjukt trötta, sega och inte alls upplagda för umgänge, så i samförstånd konstaterade vi att jag nog gjorde bäst i att gå hem ganska omgående. Skönt att det kan funka så ändå.

Inte allt för långt tid kvar på jobbet, börjar ändå se slutet på denna sommar som gud glömde. Otroligt trött på min uppväxtstad, det känns som att jag så lätt förpassas till det direkta förakt mot sin stad, som jag ofta kunde känna när jag var yngre. Nåja, det är skönt att det finns lite människor som kan ljusa upp tillvaron i alla fall. Idag åker Oskar hem till huvudstaden, så då blir det en mindre, men jag har ju alltid Kristoffer, Jack och Jim(alkoholisthumor!).

slitet

slitet

I'm Wide Awake, It's MittiNatten

Kan inte sova, för mycket som rusar i mig.
Kväll hos Kristoffer, det som började som middag slutade som whiskeykväll.
Resten av kvällen bestod mest av berusade tabbar från min sida, tabbar både mot mig själv och andra. Jag är hatiskt mot små fenomen och låter det ges tolkningsytrymme nog för att uppfattas som rena påhopp, även fast det var långt ifrån meningen. Jag låter mig stötas av dåliga skämt och tillåter mig själv att försöka gå till sängs med en frustration bubblandes inom mig, där ren ilska, åt flera håll, får ta över min natt. fan.
just nu saknar jag Johanna galet mycket och hennes förmåga att bara med sin blotta närvaro trolla bort alla världens problem, jag saknar att ha henne här, att känna mig hemma, att ha hennes huvud vilande på min arm och känna att jag är precis där jag bör vara.

Dagens mp3-playlist topp-8

  1. The Enemy- We'll live and die in these towns
  2. The Fratellis- Flathead
  3. Ace Frehley- New York Groove
  4. Television- Marquee Moon
  5. Richard Hell and the Voidoids- Blank Generation
  6. D Generation- No Way Out
  7. Dogs D'Amour- Princess Valium
  8. D Generation- She stands there

Tidigarelagd jobbstart

Idag sa Cyndi Lauper en lustig sak på TV; "Girls just wanna have fun var mer än en låt, det var startskottet för en hel feministrörelse". Otroligt lustigt, inte sant?

Per Morberg på TV nu, jag har svängt fram och tillbaka när det gäller min inställning till den mannen, men nu har jag slutligen bestämt mig: Per Morberg är sexighet personifierat. Han har något hemingwayskt( hemingwayuesqe?) över sig, man är en magiker i köket, han är konstnärlig, han har spelat på dramaten, men han andas samtidigt en sådan manlighet som får en att misstänka att en vanlig tisdag för honom kan innebära att springa ifrån tjurar i Pamplona. I ruset av min nyfunnaförälskelse letade jag upp hans hemsida (permorberg.com), och det hela blir bara bättre, hans totala avsaknad av självdistans saknar nog motstycke i Sverige. Han ser på sig själv som en scenens virtuos, trots att hans karriär till stor del bestått av roller i sunkiga beck-filmer och tv3-såpor. Som att detta inte vore nog så är man, via den officiella hemsidan, välkommen att bli medlem i hans egen officiella fanclub. Jag har tagit ställning! Per Morberg, din skamlösa självsäkerhet och din ständiga strävan mot att bli mannen över alla andra män, är det som gör min kväll!

Ny natt

nytt pass.

Jag kommer, till min stora förvåning, i min gamla favoritjeans. Således är dagen en bra dag.

Jesse går inte ur mitt huvud. I sina banala små sånger hittar han en idag ofta bortglömd typ av romantik. Det handlar inte om kärlek mellan man och kvinna, kvinna och kvinna, man och man eller mor och barn, det handlar om kärleken mellan en människa och en hel atmosfär. Det handlar om våta gator, varmrökta cigaretter, regn och enkel rock n roll. Jesse är helt enkelt så galet jävla New York att det borde bli farligt cliché, men han har en sådan härligt fånig ärlighet över sig att han kommer undan med det. Kontrasten till det övriga amerikas musikscen kunde inte vara större. Jesse lyckas distansera sig från den glittriga västkusten, han tar aldrig upp kampen med Detroits garagescen och försöker inte heller iklä sig rollen som en politisk messias, vilket många av hans New York kollegor tenderar att göra. Nej, Jesse är trött på politrix, jesse vill inte öppna någons ögon, inte heller förändra värden, Jesse vill bara bli kramad i New York natten, se det ryka ur gatubrunnarna, se manhattan skimmra som silver och tända en cigarett. 

Storefront gypsies laying Tarot-cards
on my TV they're still playing God
I'm so sick of politics, I just need another kiss
Hold me close in the New York night

tidsfördriv

ok, sjukt töntig grej, men det är natt, jag är på jobbet och har inget annat att göra.
alla svaren gäller för just i denna stund.

10. Favoriter:
Färg: grön
Mat: Riskakor
Band: The Enemy
Film: This is England
Bok: Sexdivisionen-John King(jag vet, jag vet)
Sport: Footy
Årstid: Vår
Veckodag: Fredag
Glassmak: Melon
Tid på dygnet: Morgon

9 För tillfället:
Humör: avtrubbad
Smak: vatten
Kläder: t shirt, byxor
Bakgrund: Lester
Skor: tofflor
Tid: 0134
Omgivning: kontor
Irritationsobjekt: Anders Borg
Skön stol: Nej

8 Första:
Bästa vän: Pär Sandström
Screen name: ingen aning
Husdjur: katten Pia
Piercing: Räknas öron? ungdomssynd
Borttappade sak: förnuftet
Musik: Yabadabadance? sen fördärvade rockmusiken mig tidigt
Bil: Har jag inte införskaffat än
Gången?: Nervöst femtonårigt

7 Senaste:
Cigarett: minns inte, bjudcigg, ganska länge sedan
Mat: findus färdigrätt
Dryck: vatten
Biltur: skellefteå med johanna
Kyss: skellefteå med johanna
Spelad låt: mp3-spelaren säger Jamie T-Brand New Bass Guitar
TV-program: entourage

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: dejtar gör man i usa och i tjejtidningar
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: inte vad jag kan minnas!
Badat naken: ja
Varit med på TV: ja
Kysst någon du inte känner: ja

5 nej tack:
Kläder: vit kavaj(just det)
Mat: äter nog det mesta
Musik: euro
Dryck: mjölk
Personlighetsdrag: "hög på livet"

4 saker:
Du gjorde igår kväll: hispade
Du kan höra just nu: en sondningsmaskin
Du inte kan leva utan: johanna, hur smörigt det än kan låta.
Du gör när du har tråkigt: påtalar för mig själv hur tråkigt jag har

3 personer:
Du kan berätta allt för: Jo
Du tycker om: Jo
Du inte gillar: nej, jag gillar ju människor!

2 val:
OG eller Oasis: Oasis
Inspelat eller live: Live

1 önskan: att hösten kommer snabbt!

Nattskiftet

2105: passet har just börjat, redan trött.
2120: tröttare
2212: V for Vendetta
2300: Johannasamtal
0104: filmen slut
0200: tvätt
0202: Läsa
0242: Färdigställer fånigt formulär
0400: smörjer gnällande gångjärn
0415: Läsa
0500: hänga tvätt
0604: gå ut med sopor

nostalgi..

...när daniel skickar bilder från tiden då vi var unga!

1                              2                                     3                                   4                            5


1) luftgitarr, det enda instrument jag fullt ut kan hantera
2) redan i unga år förstod jag vikten av att framstå som kulturell
3) ...och ung, arg och radikal(naiva barn)
4) en liten bild av manlig vänskap
5) supersesurut


hjältar




..

Dålig kväll.
Dålig natt, utan sömn men med desto mer jobbiga tankar.
Jag är så fruktansvärt trött på att vara här nu, det känns inte på något sätt som min naturliga miljö. Hopplöst meningslösa tillvaro. Boden har en förmåga att suga tillbaka mig till en pubertal version av mig själv, jag ställer mig på tvären och är anti mot allt, samtidigt som det alltid känns som att världen utanför rör sig i ett högre tempo.
Jag jobbar natt i natt och jag kan ju förstås tänka mig trevligare sätt att spendera en natt, men jag får ju i alla fall betalt.
I och med att nattarbete mer eller mindre innebär inget arbete alls, så tar jag med mig en bunt böcker och filmer.
uppdateringar under natten kommer säkert..

En ledig dag

Börjar jobba natt imorgon, det känns rätt bra. Jag kommer tjäna mer pengar och slipper alla dryga dagsturer.
För att bygga en bra grund inför nattjobbet gör jag så lite som möjligt. Därför har dagen hitils bestått av film och bok. Började dagen med att se "this is england", igen. En helt fantastisk berättelse som det gråa 80-talets thatcher-england. Det är grått, regnigt och socialmisär. Som en trainspotting tio år tidigare och utan drogromantiken.
Sitter och tittar på Muse live från reading festival. Mathew Bellamy är en gud.

I brist på annat..

...Markus enligt Markus, just nu
image28

..

Det föregående inlägget är följden av att johanna kan alla mina lösenord.
Självklart låter jag det stå, mest bara för att jag är stolt som en tupp över att någon så fin som hon kan skriva så om någon som jag.

Jobbat hela dagen idag. drygt och tråkigt och jag har bara kunnat drömma mig bort till världen bortom denna av gud bortglömda sommaren. dålig på ensamgrejen, kroppen reagerar konstigt.
Jag borde sova, men nu behövde Kristoffer en vän och en promenad, och jag är inte den som är den.

föresten, were all in the gutter, but some of us are looking at the stars

Vemod är också mod


image18
Jag älskar dig.

sömnlösa nätter...

Kan inte hjälpa det, saknar jo.
Min plan var att lyckas med att ta det på ett enkelt sätt, att glädjas över att hon var här, och på ett lättvindigt sätt ta att hon återigen försvann-- hon var ju trots allt här.
Jag har emellertid svårt att hantera det hela, det är som att låta en bulimiker dofta över en godispåse, kort sagt. upplagt för katastrof. Att lämna ifrån mig henne känns bara dumt, rent av korkat.

Jag kunde inte somna och kände att en promenad var på sin plats. Jag kan inte se sävast som något vemodigt fint, jag kan bara sakna. ensamt, jobbigtimage25

åh

Söndag blir måndag.
Hennes smak är kvar på mina läppar
Hennes doft ligger som ett täcke över mitt rum.
Helgen får ses som ett möte mellan det som varit och det som komma skall.
Ett möte mellan världen före och efter, jag kommer aldrig kunna ångra, eller för den delen ta tillbaka mitt liv före, men likväl kommer det alltid komma att framstå som fattigt och innehållslöst före henne.
Hon är ger mig en mening, hon är mitt sammanhang, hon är allt som spelar någon roll.

Helgen med Jo.

Och så kom hon hit, min älskade Johanna.
På torsdagen satte jag mig i bilen för att åka ut och hämta henne på flygplatsen i luleå. Jag stod spänt och väntade vid trapporna där de nyanlända flygresenärerna kommer ut, och det räckte med att se en liten del av benen för att jag skulle kunna skilja ut min älskling från de övriga. Jag omfamnade henne och slogs av hur ovan en kyss kan känna, trots att du kysst människan tusentals gånger tidigare, och dessutom gått igenom just den här scenen otaliga gånger i huvudet. Vi packade in oss i bilen, och under resans gång höll hon sin hand i min nacke, och för första gången på många veckor kände jag att saker var precis som de ska. Vi kom hem till mina föräldrar i Sävast, åt middag och tog tillflykt upp till mitt gamla pojkrum. Det var helt fantastiskt att återigen ligga nära henne, och jag kan garantera att jag under hela natten inte lät en millimeter komma emellan oss två. Med fredagen kom en ny och inledningsvis vacker dag, vi gick på loppis, fikade, tittade och hade det riktigt riktigt bra, och trots att kvällen innebar en del tjaffs tycker, åtminstånde jag, att dagen får summeras som en riktigt fantastiskt fin sådan. Under lördagen låg regnet tungt över Norrbotten och vi spenderade stor del av dagen i bilen, där jag fick lära mig nya bra saker. På kvällen kom Oskar, Kivi, Nima och Alex förbi och vi spelade poker och gick ut, först på Ms Bränna, sedan på TC. Jag var tyvärr lite sned, och känner nu i efterhand att jag borde sett till att utnyttja den korta tid som johanna har här bättre, även om vi inte ser på allting på samma sätt alltid. Att vara en stämningsdumpare, är, och kommer alltid vara, bara jävligt tråkigt och väldigt ocharmigt.
Idag åkte hon så till Västerås, inte hem, för det är där jag och hon bor, i Umeå. Det känns väldigt tungt just nu, hon är återigen borta från mig, och jag saknar henne redan kolosalt mycket. Jag är förstås väldigt glad över den helgen vi fick tillsammans, redan innan hon kom hit var det sommarens bästa. Jag har bara ytterligare fått det bekräftat för mig att hon är världens bästa, och att det är med henne jag vill leva. Något annat finns överhuvudtaget inte. Nej, och kom ihåg var ni läste det först(!), jag SKA fan gifta mig med den flickan.
jag älskar.
image24

Nattskiftet

Jag vet, men jag kan inte hjälpa det.

Inatt tänker jag på första gången hon låg intill mig. Det var alkoholdränkt, taffligt och kanske på många sätt inte som du önskar att det ska vara när du första gången ligger och håller om en människa du har ett väldigt gott öga till. Men likväl kan jag bara komma ihåg det som en underbar stund, bara för att hon redan då väckt saker i mig jag inte trodde fanns inom mig. Jag låg där, torr i munnen, kissnödig och med strypt blodtillförsel till min ena arm, ändå skulle inte något i världen kunna få mig att flytta på mig, då kanske hon skulle försvinna. Hon låg där, förpassad in i en sådan sömn som bara alkohol kan frambringa, tungt inandandes den varma luften i hennes lilla studentrum. Så svalt vacker.
Jag hade sedan första gången jag träffade henne sett henne som något otroligt fint, någon jag vill lära känna, någon jag vill vara runt och vara med. Men det är ifrån den här kvällen jag kan härleda allt det som är idag. Det har gått fort, jag har fallit hårt och upplevt saker jag aldrig känt förut, men allting tycks följa någon slags konstig logik. Jag hade utifrån det inte kunnat känna annorlunda än jag gör idag, jag tror inte att jag har inte valt att älska henne, utan att det är en egen kraft i sig. Det är ett outtröttligt beroende, en attraktion som aldrig stagnerar, en boll som satts i rullning i en bana utan slut. Att få kyssa henne och bli kysst tillbaka är det största privilegium jag någonsin tilldelats. Att vara hennes pojkvän och sambo är mitt kall, jag njuter av varje dag och jag kan bara finna ro då jag ser lycka i hennes ögon. Dagar kommer att komma som inte är lika bra som den föregående, men likväl kommer jag alltid finnas där för henne, jag är inte kapabel till annat, hon är mitt allt.
Hon kommer till mig om mindre än ett dygn, hon kommer, och jag är så lycklig.

Snabb tornedalstur

Idag åkte jag, far och syster iväg en snabb sväng till mina föräldrars stuga. Syftet med resan var att klippa gräset och förbereda lite inför imorgon då min systers vänner kommer dit. Gräsmattan var långhårig, så resan var motiverad. Passade även på att besöka kyrkogården där generationer av lindgrens ligger.


Vet inte om det undgått någon, men imorgon kommer johanna hit. Det kanske börjar på att bli tjatigt, men för mig är det stort, enormt rent av. älska. ja, galet
Every time I hold you I begin to understand,
Everything about you tells me I'm your man.
I live my life to be with you.
No one can do the things you do.
Anything you want, you got it.

Varmt Boden

Idag skämde jag ut mig lite på jobbet. En ny kollega sa sig ha såväl bott i samma hus som mig i umeå OCH haft skåp intill mig på gymnasiet. Jag sa "just ja" trots att jag aldrig tidigare sett människan. Det har hänt mig rätt många gånger nu, jag tror jag var rätt upptagen av mig själv under mina tre år på björknäs.

varmt idag, och svettigt

snabb tur till risudden imorgon:
image16

inte alls.

Just hemkommen från arbetet. Lyssnat på radion där dum kvinna basunerar ut att jakten alltid är det roliga.
Det har man ju förstås hört sägas tusen gånger åter, men det sämmer precis lika illa varje gång. Att hävda något sådant är att bekräfta att man aldrig hittat rätt med "fångsten". Tillfredställelsen av att vara nöjd med sitt liv precis som det är för stunden är förmodligen det bästa jag upplevt. Det är jag nu, och får jag välja förblir det så. Att inte ha henne, var som en sticka i fingret som inte kom ut, en retning man inte kunde bli av med. Att ha henne innebär eufori, det innebar glädje och en sorts känsla av fullkomlighet. Jag vill leva med henne vid min sida, precis som det är nu, jag vill vakna varje morgon för att kyssa hennes hals, precis som jag kommer få göra i höst. Nej, jakten är inte det roliga, vägen dit är inte det bästa, det bästa är att älska och att faktiskt älskas.

hon kommer hit, hon kommer hit till mig på torsdag!

RSS 2.0